Kiinteistöhuolto Helsinki

Asiantuntevaa kiinteistöhuoltoa

Kiinteistöhuolto Helsinki ammattitaidolla - vaativatkin kiinteistöhuollon työt hoituvat ammattitaidolla kokeneelta E.P.T. Ikoselta. Toiminta-alueemme on pääasiassa Helsinki ja muu pääkaupunkiseudun alue. Kiinteistöhuolto kattaa muun muassa talvipuhtaanapidon ja viheralueiden hoidon. Kiinteistöhuolto tekee esimerkiksi lumityöt, huolehdimme liukkauden torjunnasta ja järjestämme tarvittaessa myös lumen poiskuljetuksen. Kiinteistöhuolto sisältää myös viherhuoltoa, jota ovat esimerkiksi puiden ja pensaiden leikkaukset ja istutukset, puiden kaadot ja siirtonurmikoiden asennukset.

Kiinteistöhuoltomme suorittaa myös erityyppiset korkeanpaikan työt. Esimerkiksi lumenpudotuksista ja sadevesijärjestelmien puhdistuksista meillä on vuosien kokemus.

Kiinteistöhuolto on hyvin toteutettuna työtä, jonka olemassa oloa ei tiedosta, ennen kuin se on huonosti hoidettua. Siistit paikat ja hyvin laitettu piha jäävät silti mieleen positiivisena kokemuksena. Tee sinäkin sopimus Ikosen kanssa ja huomaat, että asiat ovat kohdallaan.

Kiinteistöhuolto Helsinki - tarpeidesi mukaan

Kiinteistöhuolto voidaan räätälöidä täysin tarpeiden mukaan, jolloin tarvittavat huoltotyöt voidaan kohdistaa tarkkaan vastaamaan juuri teidän kiinteistönne tarpeita. Työ jaetaan toimijoiden kesken tarkoituksenmukaisesti ja kiinteistöhuolto suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti. Näin toteutetut palvelut ovat myös erittäin kustannustehokkaita, ettekä siis maksa turhasta. Säästöjä syntyy siitäkin, ettei omaa henkilökuntaa tarvitse varata epätasaisesti kuormittavaan huoltotyöhön, jossa tarve määräytyy esimerkiksi sään ja sataneen lumen mukaan.

Ikosen henkilökunnalla on monien vuosien kokemus vaativastakin kiinteistöhuollosta. Helsinki on tullut alueena jo tutuksi, joten hyvä paikallistuntemus ja mittava kokemus auttavat työn sujuvuuden ja turvallisuuden takaamisessa. Ammattitaitoisen henkilökuntamme suorittama kunnossapitotyö on tuottavaa ja tehokasta, juuri sellaista kuin se parhaimmillaan on.

Suorittamamme kiinteistöhuoltopalvelu ei rajoitu vain lumitöihin, piha-alueiden hoitoon ja tilojen raivauksiin – voit tilata meiltä myös projektiluontoisia töitä, mikäli ne eivät ole osana kiinteää sopimustamme. Esimerkiksi alapohjien puhdistukset, erityyppiset desinfioinnit sekä massojen vaihdot vaikkapa jälkivahinkosaneerausten yhteydessä kuuluvat toimintaamme. Huolehdimme myös jätteen lajittelusta ja jätämme tilat siistiksi.

Myös erilaiset vintti- ja kellaritilojen raivaukset ja tyhjennykset esimerkiksi jälkivahinkotilanteissa kuuluvat kiinteistöhuoltoon ja ovat meille myös tuttuja.

Kiinteistöhuoltoyksikkömme tekemä työ auttaa vahinkotapauksissa ehkäisemään lisävahinkojen syntymistä ja pienentämään taloudellisia menetyksiä.

Kiinteistöhuolto Helsinki ja muut aputyöt

E.P.T Ikonen tarjoaa yrityksille myös muita asiakaslähtöisiä palveluita, esimerkiksi kunnossapitoa, teollisuussiivousta ja rakennustyömaapalveluita kuten purkutöitä. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, sillä Ikonen toimittaa joustavia, asiakaslähtöisiä palveluja.

Yrityksemme on perustettu 1995, mutta sen juuret ovat jo 1970 -luvulla. Pitkän kokemuksen kautta olemme saaneet asiakkaidemme luottamuksen, ja meillä on useita pitkäaikaisia asiakkaita. Paikallistuntemuksemme on vankka, ja taustaamme kuuluvat monenlaiset ympäristöt. Toimiva päivystyksemme ja edullinen hintatasomme ovat valtteja joita asiakkaamme arvostavat. Ikosen resurssit riittävät suuremmankin projektin hoitamiseen. Älä epäröi vaan siirrä kiinteistöhuolto E.P.T Ikosen hoidettavaksi. Toiminta-alueemme sopimustöissä on Helsinki ja ympäristökaupungit, mutta projektitöitä teemme koko Etelä-Suomen alueella. Lue lisää kiinteistöhuollosta ja puhdistuspalveluistamme osoitteesta: www.puhdistuspalvelut.fi/.

Pyydä tarjouksemme heti: Kiinteistönhuolto Helsinki – E.P.T. Ikonen Oy, ota yhteyttä soittamalla numeroon 0400 700 080.

Tutustu myös tarjoamiimme kattaviin kunnossapidon palveluihin.

 

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan.

Google Analytics
Kävijäseuranta ja markkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru