Prosessisiivous Helsinki

Prosessisiivous on E.P.T. Ikosen ydinosaamista.

Prosessisiivous Helsinki - E.P.T. Ikonen on keskittynyt hoitamaan teollisuuden ja yritysten prosessisiivoukset, kunnossapidon ja muut aputyöt. Yrityksemme suorittama prosessisiivous on suunniteltu vastaamaan teollisen työn asettamiin haasteisiin. Palvelut toteutetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Prosessisiivous suunnitellaan aina tilan mukaan, koska tuotantotilojen vaatimukset siivoukselle vaihtelevat. Siivouksessa käyttämäämme vakiokalustoon kuuluvat teollisuusimurit ja painepesurit, mutta teemme myös teollisuussiivoukset, jotka vaativat suuria koneita kuten kontti-imureita. Esimerkiksi voimalaitoksilla massoja liikutellaan monesti hihnakuljettimilla, jotka roiskivat materiaalia kuljettimien ohi ja niiden puhdistuksiin tarvitaan käsityökalujen lisäksi suurempia koneita.

Prosessisiivous Helsinki - Yrityksesi tarpeet huomioiden

Meillä on kokemusta peruspesuista ja siivouksista aina kauhakuormaajalla tehtäviin siilojen ja varastotilojen tyhjentämisiin. Työn suorittavat ammattitaitoiset huoltomiehet. Prosessisiivous voimalaitoksissa on meille tuttua ja meillä on siitä vankka kokemus. Henkilöstömme on työhön ja tiloihin perehdytettyä ja paikallistuntemuksemme on vahvaa, mikä on voimalaitosalueiden siivouksessa tärkeää. Suoritamme prosessisiivouksia kaikenlaisissa tuotantotiloissa, kuten kompostointilaitoksissa, rakennustyömailla, saneerattavissa kohteissa ja tehtaissa.

Jätehuolto kuuluu siivoukseen

Jätehuolto on osa prosessisiivousta. Tuotantoprosessissa syntynyt jäte kierrätetään aina kun se vain on mahdollista, ja kierrätykseen kelpaamaton jäte lajitellaan oikeisiin kuljetusastioihin. Tarvittaessa jätteet myös kuljetetaan pois.

Prosessisiivous on tuotantotiloissa merkittävä turvallisuustekijä. Pölyn poisto vähentää huomattavasti palokuormaa. Esimerkiksi sähkökaapeleiden päällä oleva paksu pölykerros estää kaapelien normaalin jäähtymisen, joten kaapelit lämpenevät tarpeettoman paljon. Lisäksi erilaiset teollisuuden toimilaitteet ovat herkkiä pölylle. Työturvallisuuden ja viihtyvyyden kannalta myös mahdollisimman puhdas hengitysilma on tärkeä. Meiltä saat ratkaisut erilaisiin pölynpoistoihin.

Palveluihin saatavana myös 24/7 päivystys

E.P.T. Ikonen päivystää sopimusasiakkailleen kellon ympäri, joten jos prosessissa sattuu häiriö ja prosessisiivous on tarpeen, Ikosen huoltomiehet tulevat paikalle. Vaativan prosessin pitää pyöriä sujuvasti vuorokauden ajasta riippumatta ja Ikonen varmistaa tämän. Pyydä tarjouksemme heti:

Prosessisiivous Helsinki – E.P.T. Ikonen Oy, ota yhteyttä soittamalla numeroomme 0400 700 080. Päivystysalueemme on pääkaupunkiseutu, mutta yksittäisiä toimeksiantoja teemme koko Etelä-Suomen kattavalla alueella.

Pääkaupunkiseudun suuret energiayhtiöt ja monet muutkin isommat teollisuus-, tuotanto- ja voimalaitokset tietävät, että Ikoseen voi luottaa. Me teemme työt asiakaslähtöisesti ja joustavasti.

Ikosen hanskoissa ovat prosessisiivous ja muut teollisuuden aputyöt

E.P.T Ikonen tarjoaa yrityksille myös muita asiakaslähtöisiä palveluita, kuten kunnossapitoa, kiinteistöhuollon palvelut ja rakennustyömaapalveluita, esimerkiksi purkutöitä. Ikoseen kannattaa ottaa yhteyttä!

Yrityksemme on perustettu 1995, mutta sen juuret ovat jo 1970 -luvulla. Pitkän kokemuksen kautta olemme saaneet asiakkaidemme luottamuksen, ja meillä on useita pitkäaikaisia asiakkaita. Toimipaikkamme on Helsinki, joten paikallistuntemuksemme on vankka, ja asiakkaisiimme kuuluvat monenlaiset voimalaitokset ja voimalaitosympäristöt. Toimiva päivystyksemme ja edullinen hintatasomme ovat niitä asioita, joita asiakkaamme arvostavat. Ikosen resurssit riittävät suuremmankin projektin hoitamiseen. Älä mieti asiaa enää vaan siirrä prosessisiivous E.P.T. Ikosen hoidettavaksi.

Prosessisiivous Helsinki laadukkaasti E.P.T. Ikoselta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
jarmo.ikonen@eptikonen.fi
0400 700 080

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan.

Google Analytics
Kävijäseuranta ja markkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru