Teollisuuden kunnossapito

Kun teollisuuden kunnossapito hoidetaan asianmukaisesti, sen tärkeyttä ei välttämättä edes huomaa. Kun tekniikka toimii ja tilat ovat hyvässä kunnossa, on työ tehokasta ja sujuvaa. Teollisuuden kunnossapito tuo pitkällä aikavälillä myös kustannussäästöjä. Ikonen tuottaa kunnossapitopalveluita muun muassa Helsingin ja pääkaupunkiseudun energiayhtiöille sekä tuotanto-, teollisuus- ja voimalaitoksille.

Täytä yhteydenottolomake »

Teollisuuden kunnossapito yksilöllisesti

Huollot ja ylläpitotyöt kohdistetaan tarkasti laitoksenne prosesseihin ja toimintoihin – teollisuuden kunnossapitopalvelut räätälöidään tarpeidenne ja toiveidenne mukaan. Näin työjako eri toimijoiden kesken on tehokasta ja tarkoituksenmukaista.

Kun työt suunnitellaan yksilöllisesti, maksatte vain ja ainoastaan tarpeellisista toimista. Säästöä syntyy myös, kun oma henkilökuntanne voi keskittyä rauhassa omaan työhönsä eikä heidän tarvitse huolehtia ylimääräisistä keskeytyksistä ja kunnossapitotöistä.

Tuottava ja tehokas palvelumalli

Kokemus ja paikallistuntemus ovat vahvuuksiamme, joiden ansiosta palvelu on sujuvaa ja turvallista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa tuottavan ja tehokkaan kunnossapitopalvelun, joka toteutetaan mahdollisimman sujuvasti laitoksen toiminnan ohessa. Kunnossapitopalvelumme on tarkoitus palvella teitä sekä vähentää henkilökuntanne kuormitusta.

Huollot, korjaukset ja puhtaanapitotyöt

Teollisuuden kunnossapito pitää sisällään muun muassa yleiset huollot, korjaukset ja puhtaanapitotyöt aina lamppujen ja suodattimien vaihdoista, työmaa-aluerajauksiin, kulkuväylien raivaamiseen ja muihin töihin, jotka vaikuttavat oleellisesti toiminnan sujuvuuteen. Myös muiden toimijoiden opastus ja ohjaaminen esimerkiksi työkohteeseen kuuluu kunnossapitoon.

Päivystys 24/7

Tarjoamme kunnossapitoasiakkaillemme myös päivystyspalvelut vuorokauden ympäri. Tulemme paikalle kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta, kun meitä tarvitaan. Tarjoamme päivystyspalveluita pääasiassa Helsingin alueella ja pääkaupunkiseudulla. Sopimuksesta voimme palvella myös laajemmin Etelä-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarjoamme kunnossapitopalvelut kokemuksella ja vahvalla osaamisella muun muassa voimalaitoksiin, lämpölaitoksiin ja kompostointilaitoksiin. Lisäksi meillä on kokemusta myös kaukolämpöverkkojen kunnossapitotöistä. Meille paikkojen toimivuus ja siisteys on kunnia-asia ja panostamme jatkuvaan asiakaslähtöiseen yhteistyöhön.

Soita 0400 700 080 tai täytä yhteydenottolomake »

Kunnossapidon palvelut teollisuudelle

Teollisuussiivous ja muut kunnossapidon palvelut

Kunnossapitotyöt kesken kohteessa