Teollisuuden kunnossapito

Kun teollisuuden kunnossapito on hoidettu asianmukaisesti, sen merkitystä ei yleensä huomaa. Kun tekniikka toimii ja tilat ovat hyvässä kunnossa, sujuvat työt tehokkaasti. Ongelmien ennaltaehkäisy on tärkeää, jotta töiden sujuvuus voidaan taata.

Ammattimaisesti toteutettu teollisuuden kunnossapito tuo pitkällä aikavälillä myös kustannussäästöjä, kun ongelmia ja vikatilanteita voidaan ennaltaehkäistä.

Me E.P.T Ikosella tuotamme kunnossapitopalveluita muun muassa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville energiayhtiöille sekä tuotanto-, teollisuus- ja voimalaitoksille!

Onko kunnossapitopalveluiden hankinta ajankohtaista?

Täytä yhteydenottolomake »

Teollisuuden kunnossapito tarpeidesi mukaan

Meiltä saat joustavasti tarpeidesi mukaan räätälöidyt kunnossapitotyöt. Huollot ja ylläpitotyöt kohdistetaan tarkasti laitoksenne prosesseihin ja toimintoihin – palvelu muokataan asiakkaan toiveita mukaileviksi. Näin myös työnjako eri toimijoiden kesken on tehokasta ja tarkoituksenmukaista.

Kun työt suunnitellaan yksilöllisesti, maksatte vain ja ainoastaan tarpeellisista toimista. Säästöä syntyy myös, kun oma henkilökuntanne voi keskittyä rauhassa omaan työhönsä eikä heidän tarvitse huolehtia ylimääräisistä keskeytyksistä ja kunnossapitotöistä.

Tuottava ja tehokas palvelumalli

Kokemus ja paikallistuntemus ovat vahvuuksiamme, joiden ansiosta palvelu on sujuvaa ja turvallista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa tuottavan ja tehokkaan kunnossapitopalvelun, joka toteutetaan mahdollisimman sujuvasti laitoksen toiminnan ohessa. Palvelumme on tarkoitus palvella teitä sekä vähentää henkilökuntanne kuormitusta.

Täytä yhteydenottolomake »

Huollot, korjaukset ja puhtaanapitotyöt teollisuuksille

Teollisuuden kunnossapito pitää sisällään muun muassa yleiset huollot, korjaukset ja puhtaanapitotyöt aina lamppujen ja suodattimien vaihdoista, työmaa-aluerajauksiin, kulkuväylien raivaamiseen ja muihin töihin, jotka vaikuttavat oleellisesti toiminnan sujuvuuteen. Myös muiden toimijoiden opastus ja ohjaaminen esimerkiksi työkohteeseen kuuluu kunnossapitoon.

Päivystys 24/7

Tarjoamme asiakkaillemme myös päivystyspalvelut vuorokauden ympäri. Tulemme paikalle kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta, kun meitä tarvitaan. Tarjoamme päivystyspalveluita pääasiassa Helsingin alueella ja pääkaupunkiseudulla. Kunnossapitopalvelut ja päivystys onnistuvat sopimuksesta myös laajemmin Etelä-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Meiltä saat teollisuuden kunnossapidon kokemuksella ja vahvalla osaamisella muun muassa voimalaitoksiin, lämpölaitoksiin ja kompostointilaitoksiin. Lisäksi meillä on kokemusta myös kaukolämpöverkkojen kunnossapitotöistä. Meille paikkojen toimivuus ja siisteys on kunnia-asia ja panostamme jatkuvaan asiakaslähtöiseen yhteistyöhön.

Soita 0400 700 080 tai täytä yhteydenottolomake »

Teollisuuden kunnossapito ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella

Teollisuussiivous ja muut palvelut

Kunnossapitotyöt ennaltaehkäisevät ongelmia

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan.

Google Analytics
Kävijäseuranta ja markkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru