Teollisuuden kunnossapito

Kun teollisuuden kunnossapito on hoidettu asianmukaisesti, sen merkitystä ei välttämättä edes huomaa. Kun tekniikka toimii ja tilat ovat hyvässä kunnossa, sujuvat työt tehokkaasti ja sujuvasti.

Ammattimaisesti toteutettu teollisuuden kunnossapito tuo pitkällä aikavälillä myös kustannussäästöjä, kun ongelmia ja vikatilanteita voidaan ennaltaehkäistä.

Me E.P.T Ikosella tuotamme kunnossapitopalveluita muun muassa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville energiayhtiöille sekä tuotanto-, teollisuus- ja voimalaitoksille!

Onko teollisuuden kunnossapito sinulle ajankohtaista?

Täytä yhteydenottolomake »

Teollisuuden kunnossapito sinun tarpeidesi mukaan

Meiltä saat joustavasti tarpeidesi mukaan räätälöidyt teollisuuden kunnossapitotyöt. Huollot ja ylläpitotyöt kohdistetaan tarkasti laitoksenne prosesseihin ja toimintoihin – teollisuuden kunnossapito muokataan asiakkaan toiveita mukaileviksi. Näin myös työjako eri toimijoiden kesken on tehokasta ja tarkoituksenmukaista.

Kun työt suunnitellaan yksilöllisesti, maksatte vain ja ainoastaan tarpeellisista toimista. Säästöä syntyy myös, kun oma henkilökuntanne voi keskittyä rauhassa omaan työhönsä eikä heidän tarvitse huolehtia ylimääräisistä keskeytyksistä ja kunnossapitotöistä.

Teollisuuden kunnossapito - tuottava ja tehokas palvelumalli

Kokemus ja paikallistuntemus ovat vahvuuksiamme, joiden ansiosta palvelu on sujuvaa ja turvallista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa tuottavan ja tehokkaan teollisuuden kunnossapitopalvelun, joka toteutetaan mahdollisimman sujuvasti laitoksen toiminnan ohessa. Palvelumme on tarkoitus palvella teitä sekä vähentää henkilökuntanne kuormitusta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Huollot, korjaukset ja puhtaanapitotyöt teollisuuksille

Teollisuuden kunnossapito pitää sisällään muun muassa yleiset huollot, korjaukset ja puhtaanapitotyöt aina lamppujen ja suodattimien vaihdoista, työmaa-aluerajauksiin, kulkuväylien raivaamiseen ja muihin töihin, jotka vaikuttavat oleellisesti toiminnan sujuvuuteen. Myös muiden toimijoiden opastus ja ohjaaminen esimerkiksi työkohteeseen kuuluu kunnossapitoon.

Teollisuuden kunnossapidon päivystys 24/7

Tarjoamme kunnossapitoasiakkaillemme myös päivystyspalvelut vuorokauden ympäri. Tulemme paikalle kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta, kun meitä tarvitaan. Tarjoamme päivystyspalveluita pääasiassa Helsingin alueella ja pääkaupunkiseudulla. Teollisuuden kunnossapito ja siihen liittyvä päivystys onnistuvat sopimuksesta myös laajemmin Etelä-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Meiltä saat teollisuuden kunnossapidon kokemuksella ja vahvalla osaamisella muun muassa voimalaitoksiin, lämpölaitoksiin ja kompostointilaitoksiin. Lisäksi meillä on kokemusta myös kaukolämpöverkkojen kunnossapitotöistä. Meille paikkojen toimivuus ja siisteys on kunnia-asia ja panostamme jatkuvaan asiakaslähtöiseen yhteistyöhön.

Soita 0400 700 080 tai täytä yhteydenottolomake »

Teollisuuden kunnossapito ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella

Teollisuussiivous ja muut kunnossapidon palvelut

Teollisuuden kunnossapitotyöt ennaltaehkäisevät ongelmia