Kunnossapito Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Kunnossapito Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko pk-seudun alueella hoituu E.P.T. Ikoselta vankalla osaamisella. Meillä on kokemusta muun muassa voimalaitosten, lämpölaitosten, kompostointilaitosten ja kaukolämpöverkkojen kunnossapidosta.

Kerro meille tarpeestasi »

Kunnossapito yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä

Kunnossapitopalvelu räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavaksi, jolloin tarvittavat huolto- ja ylläpitotoimet voidaan kohdistaa tarkkaan yrityksenne tai laitoksenne prosessien ja toimintojen ympärille. Palvelemme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pk-seudulla.

Työ jaetaan toimijoiden kesken tarkoituksenmukaisesti, ja palvelu suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti. Näin toteutetut kunnossapitopalvelut ovat myös erittäin kustannustehokkaita. Ette siis maksa turhasta. Säästöjä syntyy myös siitä, ettei omaa henkilökuntaanne tarvitse varata epätasaisesti kuormittavaan kunnossapitoon.

Päivystys vuorokauden ympäri

E.P.T. Ikonen päivystää sopimusasiakkailleen kellon ympäri, joten jos prosessissa sattuu häiriö ja tarvitaan prosessisiivousta, Ikosen huoltomiehet tulevat paikalle. Vaativan prosessin pitää pyöriä sujuvasti ja ongelmitta vuorokauden ajasta riippumatta, ja me varmistamme tämän.

Kunnossapidon päivystysalueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu, mutta yksittäisiä toimeksiantoja teemme koko Etelä-Suomen alueella. Suuret energiayhtiöt ja monet muutkin isommat teollisuus-, tuotanto- ja voimalaitokset luottavat Ikosen palveluksiin. Hanki sinäkin yrityksesi kunnossapitopalvelut Ikoselta.

Kerro meille tarpeestasi »

Mitä palvelumme sisältää?

Kunnossapitopalveluumme kuuluu muun muassa suodattimien ja lamppujen vaihdot, korjaustyöt, työmaa-alueiden rajaukset, kulkuteiden raivaamiset ja paljon muuta sujuvuuden kannalta oleellista. Palveluun sisältyy myös toisten toimijoiden ohjaaminen ja opastus työkohteisiin.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kunnossapito on työtä, jota ei edes huomaa ennen kuin se puuttuu. Paikkojen ei tarvitse olla paljoakaan rempallaan, kun työntekijät ja vieraat huomaavat, että jotain on pielessä. Meille tämä työ on kunnia-asia ja aina asiakaslähtöistä toimintaa. Tee sinäkin sopimus kanssamme ja huomaat, että kunnossapitoasioissa kannattaa luottaa Helsingissä ja pk-seudulla toimivaan E.P.T. Ikoseen.

Miksi kumppaniksi kannattaa valita E.P.T. Ikonen?

Asiantuntevalla henkilökunnallamme on useiden vuosien kokemus erityyppisistä huolto- ja ylläpitotehtävistä. Vankka osaaminen hyvä paikallistuntemus huolehtivat työn sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Ammattitaitoisen henkilökuntamme suorittama kunnossapitotyö on tuottavaa ja tehokasta.

Pitkäaikainen kokemus vaativissakin projekteissa varmistaa sen, että meillä laitoksen kunnossapitotyöt ovat varmoissa käsissä. Yrityksemme tarjoamat kunnossapidon palvelut käsittävät yleiset huollon ja puhtaanapidon tehtävät. Huoltomiehemme ovat kokeneita ja suorittavat työtehtävänsä omaa henkilökuntaanne kuormittamatta.

Voit tutustua myös tarjoamiimme kattaviin kiinteistöhuollon palveluihin sekä pölyn poisto -palveluumme. Voit myös lukea lisää teollisuuden kunnossapidosta.

Tarjoamme pitkää kokemusta ja edulliset hinnat

Yrityksemme on perustettu 1995, mutta sen juuret ovat jo 1970 -luvulla. Pitkän kokemuksen kautta olemme saaneet asiakkaidemme luottamuksen, ja meillä onkin useita pitkäaikaisia asiakkaita. Toimipaikkamme on Helsinki, joten paikallistuntemuksemme on vankka, ja taustaamme kuuluvat monenlaiset voimalaitokset ja voimalaitosympäristöt.

Toimiva päivystyksemme ja edullinen hintatasomme ovat valtteja, joita asiakkaamme arvostavat. Ikosen resurssit riittävät suuremmankin projektin hoitamiseen. Älä epäröi vaan siirrä kunnossapito E.P.T. Ikosen hoidettavaksi. Soita meille numeroon 0400 700 080 tai kerro tarpeestasi lomakkeella.

Kerro meille tarpeestasi »

Kunnossapito Helsinki, Espoo ja Vantaa

Kunnossapitopalvelut pitävät laitoksen toiminnassa

Kunnossapidon palvelut sisältävät monenlaiset kunnossapitotyöt

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan.

Google Analytics
Kävijäseuranta ja markkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru