Kunnossapito Helsinki

Kunnossapito Helsingin ja pk-seudun alueella hoituu E.P.T. Ikoselta vankalla osaamisella.

Kokenut ja tehokas henkilökunta apunasi

Asiantuntevalla henkilökunnallamme on useiden vuosien kokemus erityyppisistä huolto- ja ylläpitotehtävistä. Meillä on kokemusta muun muassa voimalaitosten, lämpölaitosten, kompostointilaitosten ja kaukolämpöverkkojen kunnossapidosta. Vankka osaaminen hyvä paikallistuntemus huolehtivat työn sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Ammattitaitoisen henkilökuntamme suorittama kunnossapitotyö on tuottavaa ja tehokasta.

Pitkäaikainen kokemus vaativissakin projekteissa varmistaa sen, että meillä laitoksen kunnossapitotyöt ovat varmoissa käsissä. Yrityksemme tarjoamat kunnossapidon palvelut käsittävät yleiset huollon ja puhtaanapidon tehtävät. Huoltomiehemme ovat kokeneita ja suorittavat työtehtävänsä omaa henkilökuntaanne kuormittamatta.

Ikosella on kunnossapito hyvin hanskassa

Kunnossapitopalveluumme kuuluu muun muassa suodattimien ja lamppujen vaihdot, korjaustyöt, työmaa-alueiden rajaukset, kulkuteiden raivaamiset ja paljon muuta sujuvuuden kannalta oleellista. Kunnossapitoon sisältyy myös toisten toimijoiden ohjaaminen ja opastus työkohteisiin.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kunnossapito on työtä, jota ei edes huomaa – ennen kuin se puuttuu. Paikkojen ei tarvitse olla paljoakaan rempallaan, kun työntekijät ja vieraat huomaavat, että jotain on pielessä. Meille kunnossapitotyö on kunnia-asia ja aina asiakaslähtöistä toimintaa. Tee sinäkin sopimus kanssamme ja huomaat, että kunnossapitoasioissa kannattaa luottaa E.P.T. Ikoseen.

Lue lisää teollisuuden kunnossapidosta »

Soita meille numeroon 0400 700 080.

Yksilöllisesti suunniteltu palvelu erilaisiin tarpeisiin

Kunnossapitopalvelumme voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavaksi, jolloin tarvittavat huolto- ja ylläpitotoimet voidaan kohdistaa tarkkaan juuri yrityksenne tai laitoksenne prosessien ja toimintojen ympärille.

Työ jaetaan toimijoiden kesken tarkoituksenmukaisesti ja palvelu suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti. Näin toteutetut kunnossapitopalvelut ovat myös erittäin kustannustehokkaita. Ette siis maksa turhasta. Säästöjä syntyy myös siitä, ettei omaa henkilökuntaanne tarvitse varata epätasaisesti kuormittavaan kunnossapitoon.

Tarjoamme kunnossapitopalveluihin myös päivystyksen

E.P.T. Ikonen päivystää sopimusasiakkailleen kellon ympäri, joten jos prosessissa sattuu häiriö ja tarvitaan prosessisiivousta, Ikosen huoltomiehet tulevat paikalle. Vaativan prosessin pitää pyöriä sujuvasti ja ongelmitta vuorokauden ajasta riippumatta, ja me varmistamme tämän.

Päivystysalueemme on Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, mutta yksittäisiä toimeksiantoja teemme koko Etelä-Suomen kattavalla alueella.

Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun suuret energiayhtiöt ja monet muutkin isommat teollisuus-, tuotanto- ja voimalaitokset luottavat Ikosen palveluksiin. Hanki sinäkin yrityksesi kunnossapitopalvelut Ikoselta.

Pyydä tarjous »

Kunnossapito Helsinki – E.P.T. Ikonen Oy

Yrityksemme on perustettu 1995, mutta sen juuret ovat jo 1970 -luvulla. Pitkän kokemuksen kautta olemme saaneet asiakkaidemme luottamuksen, ja meillä on useita pitkäaikaisia asiakkaita. Toimipaikkamme on Helsinki, joten paikallistuntemuksemme on vankka, ja taustaamme kuuluvat monenlaiset voimalaitokset ja voimalaitosympäristöt. Toimiva päivystyksemme ja edullinen hintatasomme ovat valtteja, joita asiakkaamme arvostavat. Ikosen resurssit riittävät suuremmankin projektin hoitamiseen. Älä epäröi vaan siirrä kunnossapitoasiat E.P.T. Ikosen hoidettavaksi.

Täytä yhteydenottolomake »

Voit tutustua myös tarjoamiimme kattaviin kiinteistöhuollon palveluihin sekä pölyn poisto -palveluun.

Kunnossapito Helsinki - Kunnossapitopalvelut luotettavalta alan ammattilaiselta

Monipuolinen kunnossapito pitää laitoksen toiminnassa

Kunnossapidon palvelut sisältävät monenlaiset työt