Teollisuussiivous vaativissakin ympäristöissä

Teollisuussiivous on suunniteltu vastaamaan teollisen työn asettamiin haasteisiin. Palvelumme suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja tilakohtaisesti, sillä tuotantotilojen vaatimukset siivoukselle vaihtelevat. Soita 0400 700 080 tai kerro tarpeestasi alla olevalla lomakkeella.

Teollisuussiivous yrityksesi tarpeiden mukaan

Meillä on vuosien kokemus voimalaitosten teollisuussiivouksesta. Henkilöstömme on saanut työhön ja erilaisiin tiloihin kattavan perehdytyksen, joten toimimme kokeneesti kaikenlaisissa tuotantotiloissa, kuten kompostointilaitoksissa, rakennustyömailla, saneerattavissa kohteissa ja tehtaissa. Lisäksi Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko pk-seudun paikallistuntemuksemme on erittäin vahvaa, mikä on alalla iso etu.

Meillä on kokemusta peruspesuista ja siivouksista aina kauhakuormaajalla tehtäviin siilojen ja varastotilojen tyhjentämisiin asti. Työn suorittavat aina ammattitaitoiset huoltomiehet. Tutustu myös tarjoamiimme kunnossapidon ja kiinteistöhuollon palveluihin.

Siivouksella lisää työturvallisuutta

Teollisuussiivous on tuotantotiloissa merkittävä turvallisuustekijä. Pölyn poisto vähentää huomattavasti palokuormaa. Esimerkiksi sähkökaapeleiden päällä oleva paksu pölykerros estää kaapelien normaalin jäähtymisen, joten kaapelit lämpenevät tarpeettoman paljon.

Lisäksi erilaiset teollisuuden toimilaitteet ovat herkkiä pölylle. Työturvallisuuden ja viihtyvyyden kannalta myös mahdollisimman puhdas hengitysilma on tärkeä asia. Meiltä saat ratkaisut erilaisiin pölynpoistoihin.

Jätehuolto osana siivousta

Jätehuolto on osa toteuttamaamme teollisuussiivousta. Tuotantoprosessissa syntynyt jäte kierrätetään aina kun se vain on mahdollista, ja kierrätykseen kelpaamaton jäte lajitellaan oikeisiin kuljetusastioihin. Tarvittaessa jätteet myös kuljetetaan pois.

Kalustomme

Teollisuussiivouksessa käyttämäämme vakiokalustoon kuuluvat teollisuusimurit ja painepesurit, mutta käytämme tarvittaessa myös suuria koneita, kuten kontti-imureita. Esimerkiksi voimalaitoksilla massoja liikutellaan monesti hihnakuljettimilla, jotka roiskivat materiaalia sinne tänne, ja niiden puhdistuksiin tarvitaan käsityökalujen lisäksi suurempia koneita.

Miksi valita kumppaniksi E.P.T. Ikonen?

Meillä on pitkäaikainen kokemus vaativistakin projekteista teollisuussiivouksen parissa, joten pystymme hoitamaan ammattitaitoisesti kaikenlaiset kohteet. Meillä on monia pitkäaikaisia asiakkaita Helsingissä ja pk-seudulla, mikä kertoo siitä, että olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen laadukkaalla työnjäljellä ja asiallisella toiminnalla. Päätoimialuettamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu PK-seutu.

E.P.T. Ikonen on perustettu 1995 ja olemme vakiinnuttaneet asemamme pääkaupunkiseudun teollisuussiivouksen ja kunnossapidon osaajien joukossa. Osaavien ammattilaisten lisäksi tarjoamme edullisen hintatason ja nopean reagoinnin. Älä siis epäröi, vaan ota meihin yhteyttä, niin neuvotellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva paketti. Soita meille numeroon 0400 700 080 tai kerro tarpeestasi alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä »

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan.

Google Analytics
Kävijäseuranta ja markkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru