Teollisuussiivous

Yrityksemme suorittama teollisuussiivous on suunniteltu vastaamaan teollisen työn asettamiin haasteisiin. Palvelut luodaan aina asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Teollisuussiivous suunnitellaan aina tilakohtaisesti, koska tuotantotilojen vaatimukset siivoukselle vaihtelevat.

Teollisuussiivouksessa käyttämäämme vakiokalustoon kuuluvat teollisuusimurit ja painepesurit, mutta teemme myös teollisuussiivoukset, jotka vaativat suuria koneita, kuten kontti-imureita. Esimerkiksi voimalaitoksilla massoja liikutellaan monesti hihnakuljettimilla, jotka roiskivat materiaalia sinne tänne, ja niiden puhdistuksiin tarvitaan käsityökalujen lisäksi suurempia koneita.

Ota yhteyttä ja soita 0400 700 080!

Teollisuussiivous yrityksesi tarpeiden mukaan

Meillä on kokemusta peruspesuista ja siivouksista aina kauhakuormaajalla tehtäviin siilojen ja varastotilojen tyhjentämisiin. Työn suorittavat ammattitaitoiset huoltomiehet. Teollisuussiivous voimalaitoksissa on meille tuttua ja meillä on siitä vankka kokemus. Henkilöstömme on työhön ja tiloihin perehdytettyä ja paikallistuntemuksemme on vahvaa, mikä on voimalaitosalueiden teollisuussiivouksessa tärkeää. Suoritamme teollisuussiivouksia kaikenlaisissa tuotantotiloissa, kuten kompostointilaitoksissa, rakennustyömailla, saneerattavissa kohteissa ja tehtaissa.

Jätehuolto kuuluu teollisuussiivoukseen

Jätehuolto on osa teollisuussiivousta. Tuotantoprosessissa syntynyt jäte kierrätetään aina kun se vain on mahdollista, ja kierrätykseen kelpaamaton jäte lajitellaan oikeisiin kuljetusastioihin. Tarvittaessa jätteet myös kuljetetaan pois.

Teollisuussiivous on tuotantotiloissa merkittävä turvallisuustekijä. Pölyn poisto vähentää huomattavasti palokuormaa. Esimerkiksi sähkökaapeleiden päällä oleva paksu pölykerros estää kaapelien normaalin jäähtymisen, joten kaapelit lämpenevät tarpeettoman paljon. Lisäksi erilaiset teollisuuden toimilaitteet ovat herkkiä pölylle. Työturvallisuuden ja viihtyvyyden kannalta myös mahdollisimman puhdas hengitysilma on tärkeä. Meiltä saat ratkaisut erilaisiin pölynpoistoihin.

Teollisuussiivous kaikkiin tuotantotiloihin – ota yhteyttä E.P.T. Ikoseen.

Tutustu myös tarjoamiimme kunnossapidon ja kiinteistöhuollon palveluihin.