Pölyn poisto sisätiloista ja ulkoalueilta

Pölyn poisto onnistuu E.P.T Ikoselta niin sisätiloissa kuin ulkoalueillakin rautaisella ammattitaidolla ja joustavalla, palveluhenkisellä asenteella. Tuotamme kiinteistöhuolto- ja puhdistuspalveluita pääkaupunkiseudulla kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Pölynpoiston lisäksi meiltä onnistuu ympärivuotinen piha- ja katualueiden kunnossapito, viherhuolto, lumityöt ja sadevesijärjestelmien puhdistus. Huollamme ja putsaamme asuinkiinteistöjä, tuotantotiloja ja katuja kaupungeille, kunnille, huoltoyhtiöille, teollisuudelle ja rakennusliikkeille.

Pölyn poisto sisä- ja ulkotiloista

Pölyä kertyy koko ajan kaikkiin tiloihin. Sähkö- ja ateksitiloissa pöly voi aiheuttaa turvallisuusriskin. Kiinteistöjen yleisissä tiloissa ja varastotiloissa pöly on sekä esteettinen että terveydellinen haitta. Keväisin hiekoitushiekan jäljiltä pöllyävä katupöly aiheuttaa vakavan terveyshaitan. Pölynpoisto tulee suorittaa ammattitaidolla ja tehokkaalla kalustolla - meillä on vuosikymmenien kokemus asiantuntevasta pölyn poistosta.

Ulkoalueet

Pihoilla, kevyenliikenteenväylillä ja kaduilla pölyn poisto suoritetaan tehokkaalla lakaisukonekalustollamme. Katupöly on ongelma varsinkin keväisin lumien sulettua. Pölynpoisto kaduilta on jatkuvaa työtä - katujen ja pihojen säännöllisellä pesulla katupölyongelma vähenee ja katupölyn haitat saadaan minimoitua.

Sisätilat

Sisätilojen pölyn poisto suoritetaan tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti asianmukaisella kalustolla. Imuroimme ja puhdistamme mm. kiinteistöjen yleiset tilat, varastotilat, vintit ja kellarit. Suoritamme puhdistus- ja huoltotöitä erilaisissa tuotantolaitoksissa, energia- ja voimalaitoksissa, kompostilaitoksissa sekä elintarviketeollisuudelle. Poistamme pölyn mm. lämmönjakohuoneista, sähkötiloista, sähköarinoiden päältä ja ateksitiloista.

Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa ja piha-alueiden kunnossapitoa

Hoidamme kiinteistönhuollot ja kunnossapitoa asiakkaan toivomassa laajuudessa. Talvisin hoidamme lumityöt, liukkauden torjunnan ja tarvittaessa lumen poisviennin. Keväisin pihojen, kevyenliikenteenväylien ja katujen puhdistus, pesu ja pölynpoisto ovat tärkeä osa työtämme.

Suoritamme myös erityyppiset korkeanpaikan työt, kuten sadevesijärjestelmien puhdistukset ja lumenpudotukset, sekä erilaiset vintti- ja kellaritilojen raivaukset ja tyhjennykset.

Voit tilata meiltä myös projektiluontoisia töitä, mikäli ne eivät kuulu perussopimukseen. Suoritamme mm. alapohjan puhdistuksia, desinfiointeja sekä massojen vaihtoja.

Kiinteistönhuolto on työtä, jonka olemassa oloa ei välttämättä huomaa, kun asiat on toteutettu hyvin. Siistit paikat ja hoidettu piha jäävät mieleen positiivisena kokemuksena. Tee sinäkin sopimus Ikosen kanssa ja huomaat, että asiat ovat kohdallaan.

E.P.T. Ikonen - räätälöityä kiinteistöhuoltoa vankalla kokemuksella

Kiinteistöhuolto ja siihen liittyvät työt, kuten pölyn poisto, suunnitellaan ja toteutetaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Räätälöity kiinteistöhuolto on erittäin kustannustehokasta, etkä maksa turhasta.

Yrityksemme on perustettu 1996, ja sen juuret ovat jo 1970-luvulla. Kokemuksen kautta olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen, ja meillä on useita pitkäaikaisia asiakkaita. Asiakkaamme arvostavat toimivaa päivystystämme ja edullista hintatasoamme. Resurssimme riittävät suuremmankin projektin hoitamiseen. Älä epäröi - siirrä kiinteistöhuolto E.P.T Ikosen hoidettavaksi.

Pölynpoisto E.P.T. Ikoselta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
jarmo.ikonen@eptikonen.fi
0400 700 080

Tutustu myös palveluumme: Prosessisiivous

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan.

Google Analytics
Kävijäseuranta ja markkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru